Startsidan | Våra tjänster | Information | Kundservice
Webmasters | Nyheter | Lediga jobb | Kontakta oss
Information
Över hälften av alla betalnummer i Sverige faktureras av andra företag än abonnentens vanliga telefonoperatör vilket innebär att abonnenten får en separat specificerad faktura till abonnemangsadressen.

Vårat datasystem bygger på A-nummeridentifiering och hämtar abonnentinformation från Telias databas. Detta innebär att vår server tar emot det inkommande samtalet och läser av telefonnumret. Likaså registrerar vårt system samtalets start och slutpunkt och räknar därmed automatiskt ut tiden för det aktuella samtalet.

För att kunna använda tjänsten kräver vi att användaren har fyllt 18år och att kunden aktivt godkänner minutpriset och minimidebiteringen, likaså att tjänsten debiteras med en separat faktura till abonnemangsinnehavaren. Debiteringen av samtalet startar först efter att kunden blivit ihopkopplad med en värdinna. Under all eventuell väntetid betalar kunden endast vanlig lokaltaxa. Likaså tiden i vår tjejmeny. På så sätt är det omöjligt att ringa av misstag.

Om någon annan har använt abonnemangsinnehavarens telefon och ingått avtal genom att godkänna samtalet i abonnentens namn, är det ett brott som skall anmälas omgående till den närmaste polismyndigheten. Det som skall anmälas är naturligtvis själva händelsen och inte oss som står för tjänsten. Men eftersom samtalet har ringts från abonnentens telefon, och det är abonnemangsinnehavaren som står för abonnemanget, bär abonnenten ansvaret för att betala fakturan. Abonnenten kan i sin tur begära pengarna från den personen som olovligt använt telefonen.

Vill abonnenten i fortsättningen inte använda några av våra tjänster eller vill säkerställa att ingen annan heller kan nå våra tjänster kan abonnenten spärra sitt telefonnummer genom att ringa till vår personliga kundtjänst på telefonnummer 08 - 505 22 210
NYHETER
2009-04-23 Webbmasters kan nu byta trafik med 29st hemsidor.
Läs mer
2009-04-22 Vi gjort ett antal nya hemsidor, bland annat gratis-6.se där du kan se långa porrfilmer helt gratis.
Läs mer
2008-12-24 GOD JUL OCH GÅTT NYTT ÅR! 2009 kommer bli ett intressant år så håll lite utkik här på hemsidan.
Läs mer
© copyright 2007 Club24 AB | Muskotvägen 4 12356 Farsta | Tel: 08 - 505 22 210 | Lägg Till Favoriter
callcenter call center länkar länk banner byte trafik trafikbyte kontaktförmedling community kontakt telefonsex telesex teledate teledejt tele chat chatt web webb